Holul este cartea de vizita a fiecarei case, iar daca sunt nenumarate perechile de pantofi ingramadite pe jos, prima impresie poate fi compromisa. Decorarea interiorului holului nu este o sarcina usoara. Este important ca totul sa se incadreze armonios in conceptul general al intregului hol.

Pentru a face acest lucru, cel mai bine este sa alegi pantofare ieftine pentru hol, dar intr-un stil modern, caracterizat de minimalism si estetica. Chiar daca ai un hol destul de mic si ingust, il poti decora cu pantofare cu oglinda.

De asemenea, poti opta pentru un pantofar tip dulap cu rafturi inclinate. Un astfel de pantofar tip dulap, este un miracol de spatiu de depozitare, deoarece permite amplasarea mai multor perechi de pantofi, care pot sa dispara in spatele usilor inchise.

De altfel, poate fi un model cu sertar ingust si deasupra o oglinda. Modelele de pantofare cu oglinda sunt realizate intr-un numar mare de variante. Dupa scopul lor si tipul de performanta, aceste produse sunt impartite in mai multe categorii.

Pantofare hol tip deschise

Principalele avantaje al acestor modele sunt ventilatia excelenta si pretul foarte mic. Designul deschis ajuta la aerisirea pantofilor. Insa, daca in casa ai animale de companie, un pantofar deschis de hol poate fi o tentatie pentru acestia sa-ti foloseasca pantofii ca toaleta sau sa-i roada. Atunci cand utilizezi pantofare hol cu design deschis, pantofii vor fi mereu la vedere, ceea ce nu este intotdeauna placut.

Pantofare hol tip inchise

Principalul dezavantaj al unui astfel de mobilier va fi imposibilitatea de ventilare, ceea ce contribuie la acumularea de mirosuri neplacute. Avantajul este ca pantofii vor fi ascunsi in mod fiabil de ochii altora si al animalelor de companie.

Pantofare hol cu scaun

Pentru a economisi spatiul pe hol si pentru a nu pune scaune suplimentare, multe persoane prefera solutia originala. Astfel de modele de pantofare hol au un scaun incorporat si nimeni nu poate spune ca pantofii nu stau protejati.

Pantofare hol orizontale

Astfel de modele sunt clasice si ofera posibilitatea de a decora holul. Principalul dezavantaj este dimensiunea mare. In medie, latimea acestei baze este de aproximativ treizeci de centimetri. Insa, avantajul este ca pantofii sunt pastrati in ordine perfecta.

Pantofare cu oglinda si cuiere

Pantofarele cu ​​o oglinda si cuiere fac parte dintr-un mobilier combinat cu oglinda. Sunt usoare si pot fi amplasate oriunde in casa. Elementul suplimentar este oglinda, care va fi utila nu numai in viata de zi cu zi, ci si ca decor.

Efectul de oglinda mareste vizual spatiul. Un pantofar de hol cu ​​oglinda si cuier este selectat tinand cont de cateva criterii. Cadrul trebuie sa fie deosebit de stabil si durabil, fiind mai bine sa alegi modele masive, dar nu voluminoase, din lemn natural, MDF sau PAL.

Pe langa versiunea standard cu oglinda si cuier, exista modele care combina un numar diferit de rafturi si sectiuni separate. Daca pantofarul cu oglinda este planificat sa fie folosit si ca loc de depozitare pentru haine, atunci cateva cuiere sunt suficiente. Daca holul este mic, atunci este mai bine sa alegi un model cu o sectiune pentru pantofi si un cuier de perete.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro