Un pat copii a luat fiinta din nevoia de a oferi copilului, propriul loc de dormit chiar din prima luna de viata. In acelasi timp,
Materialele pentru un pat copii sunt din lemn de fag, mesteacan, pin si acestea sunt cele mai potrivite ca material pentru baza.

De asemenea, vei gasi si optiuni bune din PAL de inalta calitate. Rama este acoperita cu lac non-toxic, deoarece copiii incearca toate obiectele cu gingiile sau dintii.

La modelele de paturi copii din lemn, partile proeminente au colturi rotunjite. Prezenta placutelor de silicon este binevenita. Un model cu roti de cauciuc pe care este instalat un blocaj, este una dintre cele mai bune optiuni. Salteaua reglabila va prelungi durata de viata a produsului.

Exista optiuni cu doua si trei pozitii reglabile

Un patut bebelusi amplasat in camera copilului este echipat cu o latura de coborare, astfel incat mamei sa-i fie mai convenabil sa schimbe bebelusul.

Modelul multifunctional prezinta si accesorii bebelusi, ca dispozitive suplimentare. O cutie pentru lenjerie, de exemplu, va gazdui seturile de lenjerie de pat si astfel, nu vor mai fi imprastiate in camera copilului.

Masa de infasat va ajuta mama in efectuarea procedurilor zilnice de igiena a bebelusului. Este mai bine sa alegi saltele bebelusi, deoarece vei elimina posibilitatea de a alege saltele care nu se potrivesc ca marime. Producatorii ofera saltele in doua versiuni: 120 × 60 cm si 125 × 65 cm.

Un ajutor imens pentru mama este oferit de prezenta unui sistem pendul pentru rau de miscare si sina laterala reglabila pe inaltime. Partile laterale detasabile sunt, de asemenea, necesare daca intentionezi sa utilizezi patutul cat mai mult timp posibil (pana la 4-5 ani).

Patuturi pentru bebelusi

Elementele principale pentru decorarea patului unui bebelus sunt, desigur, o saltea si lenjerie de pat. Cu toate acestea, exista si alte accesorii bebelusi.

Producatorii moderni au dezvoltat o gama larga de accesorii practice, care cu siguranta vor fi de folos copilului si mamei sale grijulii.

O completare foarte populara la patutul pentru copii este o bara de protectie moale atasata in jurul perimetrului in interiorul patului. Acest dispozitiv va proteja bebelusul de curenti si rani care pot aparea la lovirea accidentala de bare.

Nu mai putin in cerere, este si un baldachin pentru patut. In primul rand, aceasta perdea luxurianta si aerisita este incredibil de frumoasa si serveste ca un decor rafinat pentru patutul unui copil.

Beneficiile acestuia sunt, de asemenea, destul de mari: plasa sau tesatura translucida protejeaza copilul de insecte si de lumina prea puternica a soarelui.

Dupa ce ai decis cumpararea acestui accesoriu, nu e de prisos sa cumperi si jucarii copii. Un carusel cu jucarii copii rotative, care se fixeaza pe partea laterala a patutului la o distanta de 30-40 cm in fata copilului, este cel mai potrivit pentru un bebelus.

Pandantivele sunt realizate in culorile principale ale spectrului, cu contururi clare si acestea sunt obiectele pe care copiii mici sunt capabili sa le perceapa vizual.

O astfel de jucarie atrage atentia bebelusului si il invata sa-si fixeze ochii, sa dezvolte perceptia culorilor si formelor, sa se distreze si sa linisteasca.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

2 thoughts on “Ce trebuie sa stii despre patuturile pentru copii

  1. De asemenea, am apreciat faptul ca articolul a abordat diferite perspective asupra subiectului si a mentionat avantajele si dezavantajele fiecareia. Acest lucru mi-a oferit o imagine mai completa asupra temei si m-a ajutat sa inteleg mai bine implicatiile deciziilor luate in acest domeniu.

  2. Articolul este foarte bine structurat si detaliat, oferind informatii importante despre subiectul discutat. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat argumentele sale si a inclus exemple relevante pentru a sustine punctele de vedere exprimate.

Comments are closed.