Accesoriile pentru baie si toaleta nu sunt doar elemente necesare menite sa organizeze spatiul si sa-l faca mai ordonat, ci, desigur, servesc si ca decor al incaperii.

In afara de faptul ca ai nevoie de dispensere sapun, perii toaleta, suporturi periute de dinti, suporturi hartie igienica si savoniera, toate acestea ar trebui sa fie in acelasi stil si in armonie cu stilul baii.

Suporturi pentru hartie igienica

In prezent, multi producatori creeaza suporturi pentru hartie igienica, al caror aspect este foarte diferit. Suporturile pentru hartie igienica nu sunt ieftine, mai ales daca produsele sunt din inox.

Dar datorita unor astfel de lucruri mici, la prima vedere, poti face interiorul extraordinar. Suprafata cromata este versatila si capabila sa se potriveasca armonios in orice mediu. Prin proiectare, acest element poate fi de tip deschis sau inchis.

Primul tip este o tija orizontala sau verticala care este atasata de planul peretelui. Aceasta optiune este mai convenabila, deoarece procesul de schimbare a rolei de hartie este simplu si rapid.

Poti folosi o rola de aproape orice dimensiune, iar designul este minimalist si nu atrage prea multa atentie. Structurile inchise sunt echipate suplimentar cu o carcasa care ascunde complet rola de hartie.

Acest lucru previne umezirea hartiei daca suportul se afla in imediata apropiere a chiuvetei sau dusului. Dar, in acelasi timp, accesoriul pare mai greoi, procesul de inlocuire nu mai este atat de rapid, iar dimensiunea rolei trebuie sa fie strict standardizata.

Dispensere sapun

La fel ca savonierele, si dispenserele de sapun pot avea o metoda diferita de instalare: desktop, de perete sau suspendate pe un suport. Cele de blat sunt cel mai adesea folosite impreuna cu suporturile pentru periute de dinti si savonierele.

Cele de perete si suspendate sunt de asemeni, asortate cu celelalte accesorii pentru baie. Daca sunt amplasate langa mixer, vor crea un aspect ingrijit. Alegerea trebuie facuta in set, pentru a avea aceleasi nuante si a crea un aspect armonios.

Suporturi pentru periute de dinti

Suporturile pentru periute de dinti pot fi atasate de perete sau pur si simplu plasate pe blat. Merita sa acorzi atentie materialului de fabricatie, care trebuie sa fie rezistent la umiditate.

Suporturile pot fi simple sau duble. Ultima optiune este convenabila pentru familiile numeroase. Atunci cand alegi un suport pentru periute de dinti, ar trebui sa fie in acelasi stil, culoare si forma ca celelalte accesorii.

De asemenea, ar trebui sa alegi acelasi tip de instalare. Exista un numar mare de seturi gata facute, care includ toate accesoriile necesare, realizate in acelasi stil. Sfatul este sa acorzi atentie unor astfel de seturi.

Mai mult decat atat, costul acestora va fi putin mai mic decat costul pentru achizitionarea fiecariu accesoriu separat. Uneori seturile includ si un suport pentru perie de barbierit.

Perii toaleta

Periile de toaleta pot fi realizate din mai multe materiale – plastic colorat sau transparent, inox, o combinatie de materiale. Stilul si designul sunt, de asemenea, foarte diverse.

Principalul lucru caruia ar trebui sa-i acorzi atentie atunci cand alegi perii toaleta, este tipul de fixare. Periile pot fi montate pe podea, care sunt pur si simplu plasate langa toaleta intr-un loc convenabil, sau montate pe perete, fiind atasate de planul de perete cu ventuze sau suruburi. Aceasta solutie este mai moderna si mai convenabila in ceea ce priveste curatarea.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

4 thoughts on “Ce tipuri de accesorii de baie si toaleta sa alegi pentru baia ta

  1. Felicitari autorului pentru munca depusa in crearea acestui articol informativ si bine documentat. Am invatat multe lucruri noi citindu-l si abia astept sa descopar alte materiale de acest gen!

  2. M-am bucurat sa aflu detalii noi despre subiectul discutat, mai ales ca articolul ofera o perspectiva diferita asupra situatiei prezentate. Recomand lectura sa tuturor celor interesati de acest domeniu.

  3. Am gasit informatiile din articol extrem de utile si relevante pentru domeniul in care activez. Multumesc pentru efortul depus in realizarea acestui material!

  4. Articolul este foarte bine structurat si detaliaza pe larg subiectul abordat. Am fost impresionat de profunzimea informatiilor prezentate si de modul in care autorul a argumentat fiecare punct.

Comments are closed.