Livingul este zona din casa in care atentia asupra amenajarii trebuie sa fie un sporita. Pentru a te ajuta sa obtii un stil modern sau unul traditional, in functie de preferinte, pe Shopimeo vei gasi o gama larga de seturi mobila pentru living, astfel incat amenajarea acestuia sa fie mai usoara.


Iti propunem o selectie speciala de seturi mobila ce cuprinde mobila living moderna, mobila living alba, mobila living ieftina, canapele, comode, ansambluri de biblioteca, mobilier pentru hol, set masa si scaune, pentru ca tu sa beneficiezi de piese de mobilier moderne, calitative si unice.

Decoreaza-ti livingul cu unul dintre zecile de seturi mobila pe care ti le oferim si creeaza-ti un spatiu armonios, cozy, care efectiv sa te imbratiseze in fiecare zi cand vii acasa.

Ce fel de seturi mobila gasesti pe Shopimeo?

• Mobila living moderna;
• Mobila living alba;
• Canapele;
• Comode;
• Corpuri biblioteca;
• Mobilier pentru hol;
• Set masa cu scaune;
• Alege mobilier confortabil, durabil si estetic.

Amenajarea livingului necesita alegerea unor piese de mobilier confortabile, functionale, durabile, dar si estetice. Astfel, in functie de spatiu, poti alege un set mobila living complet, care sa te ajute sa pastrezi un desing estetic echilibrat, fie te poti orienta catre corpuri de biblioteca suspendate, pentru zona de TV.

Achizitioneaza o canapea din materiale de calitate, cu tesaturi textile, piele sau catifea. Poti opta pentru o canapea extensibila, un coltar sau un set de fotolii si canapea.

Alegerea este una strict personala, insa tine cont de spatiul din incapere si asigura-te ca alegi o canapea in culorile potrivite, pentru a crea o imbinare estetica armonioasa.

Daca zona de dining se regaseste in partea de living, iti propunem un set ce cuprinde o masa alba si scaune tapitate. Pentru zona de cafea, nu uita de masutele de cafea, cu aspect minimalist.

Seturile de cate trei masute pe care le gasesti pe Shopimeo, iti vor completa cu succes fiecare mic spatiu din living, astfel incat sa-l transformi intr-unul functional.

Analizeaza livingul si alege piese in functie de cum il vei utiliza

Inainte de a te apuca sa achizitionezi orice tip de seturi mobila living, analizeaza felul in care doresti sa il folosesti. Dupa ce ai reusit sa iti faci o imagine de ansamblu despre piesele pe care le vei alege pentru acest spatiu, asambleaza strategic obiectele de mobilier, pentru a compune zonele pe care ti le doresti.

Daca doresti sa fie doar un spatiu potrivit pentru tine si familia ta, unde sa va petreceti serile uitandu-va la filme de calitate, opteaza pe confort si calitate. Astfel alege o mobila living moderna pentru zona media si canapele confortabile si de calitate.

In cazul in care doresti ca livingul sa fie o zona de entertainment pentru musafiri, poti alege mobila living alba mai pretioasa si un set de dining pe masura.

Alege insa cu atentie piesele de mobilier, fiindca fiecare piesa trebuie sa fie in armonie cu cealalta, pentru a crea un spatiu bine inchegat, armonios si confortabil.

Decoreaza cu stil, asa cum iti dicteaza inima

In functie de spatiul de care dispui si de prioritatile functionale ale pieselor de mobilier, alege obiecte cu dimensiuni aproximativ proportionale. Tinand cont de functionalitatea pieselor de mobilier, alege seturi mobila si decoreaza cu stil.

Pastreaza aspectul cat mai simplu si ingrijit, fara a exagera cu diferitele obiecte de mobilier, fiindca doar vei ingreuna vizual spatiul. Decoreaza-l cu obiectele dragi inimii tale si personalizeaza-l cu perdele, draperii, covoare si plante.

O mobila living moderna, alaturi de o canapea, masute de cafea, o comoda si decoratiuni unice, ii vor oferi livingului tau un aspect aerisit si armonios.

Alege piesele de mobilier potrivite din gama de seturi mobila Shopimeo, opteaza pentru unul dintre zecile de covoare Shopimeo moderne si futuristice si amenajeaza-ti livingul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

2 thoughts on “Analizeaza livingul si alege piese in functie de cum il vei utiliza

  1. Am apreciat modul in care articolul a abordat subiectul intr-un mod clar si concis. In plus, am gasit informatiile prezentate foarte utile si am invatat multe lucruri noi citind acest material.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului discutat. Autorul a reusit sa aduca in prim-plan aspecte importante si relevante, care au fost bine argumentate si sustinute de exemple concrete.

Comments are closed.